Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Radio

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 27 April 2014 19:30:41

“Judi! menjanjikan kemenangaan …. Judi! Menjanjikan kekayaan…. Bohong ! Walaupun kau menang…
Itu awal dari kekalahaan …..” Sora lagu dina radio butut di juru rohangan urut gudang, ngangkleung marengan sora ting cakakakna nu saleuseurian jeung pluk-plekna sora kartu. “Teu balég ngocok téh kartu aing butut waé..?” Salah saurang kukulutus. “Naa… da ku aing gé teu dipilihan, anjing!” Nu ngocok némpas asa kasigeung. Der, hog hag. Kojengkang salah saurang cengkat . Kop kana botol. “Sia ku aiing…. Anjing!” bari ngambang-ngambang botol nyirintil
Sora radio ngangkleung marengan sora brong brang jeung tingcorowokna nu raribut.
Sora radio masih kénéh ngangkleung basa sora nu raribut geus euweuh. Ukur pasulangkrahna parabot jeung crut crétna getih di ditu di dieu.
Sora radio teu kadéngé deui basa garis pulisi ngurilingan éta tempat