Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haréwos Péron

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 25 April 2014 22:40:57

Sajajaran korsi péron. Sariak layung nu ngempur. Maturan manéhna, nu ngalangeu nangkeup harigu. Meus-meus awakna cengkat. Mun pareng mireungeuh jeritna hatong karéta. "Iraha atuh salira sumpingna?" Kalimah nu terus galécok dina haténa.

"Anjing...!" Sakecap nu angger napel dina ingetanana. Harita. Basa mireng nu hog-hag ti palebah kamar. Dipungkas ku sora ceurik balilihan. Laju simpé. Ti harita, tug nepi ka ayeuna. "Ujang, wayahna jeung Enin heula. Ema indit rék néangan rejeki, keur hirup urang." Sakalimah nu ngabedahkeun cimata. Paneuteupna nu rumeueuk, ngajajap gujesna karéta pulas kulawu, nu ngaleungit lebah péngkolan.

Layung lalaunan undur. Ukur sajajar korsi péron nu satia maturanana. Reup. Langit mimiti peteng. Manéhna cengkat. "Iraha atuh salira sumpingna?" Haténa tumanya deui. Sabot rék ngaléngkah, aya hatong nu jumerit. Rét. Gebeg! Karéta. Sapulas jeung nu bihari.