Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kalangkang Statsion

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 24 April 2014 19:44:54

Mun Kadatangan Nini ti Garut, kuring mah sok atoh, da éta ari nini mulang, sok sakalian milu. Kuring bakal ceurik lolongséran, mun teu meunang milu ka nini
Mun geus kitu, Apa gé sok éleh déét, ngidinan kuring milu. Nu matak kuring hayang milu téh, éta ari mulangna sok kana karéta api, da nini mah mun naék kana mobil sok mabok,
Geus asup ka statsion, Apa ngantri mésér karcis. Di jero karéta, loba nu nawarkeun dahareun, tapi da teu ieuh meuli, sabab ema mah ngahaja geus mahanan kadaharan keur di jalan. Ngajeritna hatong, jeung ngagujesna karéta api, bét matak nimbulkeun kasono. Kuring gugupay ka apa tina jandéla karéta. Sapanjang dina karéta, hayoh wé, kuring tutunjuk, bari tatanya ka nu jadi nini, sakur nu katempo di jalan. Matak resep mun geus ngaliwatan pasawahan nu upluk-aplak.
“Mamah, ieu Adé, aya PR!” Teu kanyahoan, Si Bungsu geus aya di hareupeun. Panglamunan asa kagebah. Kajadian puluhan taun nu kaliwat, ngan ukur panineungan. Statsion ngan ukur aya dina kalangkang. Apa sareng nini, tos aya dina pangreureuhan statsion nu panungtung.