Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wik Én

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 21 April 2014 11:07:07

Poé saptu, basa wik én minggu kamari, nyumponan kahayang budak jeung indungna. Ka Puncak. Isuk kénéh geus milu ngantay di pintu tol Ciawi. Mobil teu ised. Cangkeul, kaluman jeung peujit mimiti murilit. Can kararaban nanaon da indit tipoporosé bisi kajebak macét. Teu kuhanteu. Mobil ngabigeu salila-lila. “Wan wéy, Pak! Mending tahu heula wé.’ Ceuk tukang asong bari ngagigiwing dagangan. Ngan saséak tahu dibajong ku barudak. Satengah dualas, karék nepi ka kebon téh Walini. Mobil dipéngkolkeun. Angkeuhan, sugan aya nu rada pantes jang ngaganjel peujit. Sakumaha biasana barudak ngararacung bari nyebutan kadaharan karesepna. “Bapa mah sotomi bogor wé.” Cekéng. Satengah jam idangan karék srug-srog. Karérét mangkok sotomi , asa moal piseubeuheun. “Baé lah, ngké nyeubeuhkeunna sésa si Adé.” Ngagerentes bari ngahékak eusi mangkok. Ngan tilu menit lénang. “Punten ieu sangu pakétan sotomi.” Ceuk pelayan bari ngasongkeun piring. Mikiran karep. Piraku rék nambulan sangu. “Mang sotona hiji deui wé, tong disanguan!” Cekéng.