Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Déanova

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2014 16:59:19

Kota. Gedong jeung langitna. Surem. Badis haténa, nu tilelep dina sédong pangjerona. Meredong. "Nikmati saja, jangan dilawan. Hahaha," sora binarung keretek huntu nu paadu. Harita. Dina wanci nu pangmimitina.
Déanova. Peuting ieu, manéhna kudu mirengkeun deui. Hégak rénghap jeung kumerotna huntu. Sakumaha biasana. "Capé, Gusti...," gerentes angenna, nu teu kungsi kedal. Dina risbang. Manéhna nyaluuh. Ngararasakeun pait pahangna hirup. Teu lila. Kedepluk sapatu, kapireng lebah lulurung. Maksa manéhna, sangkan cengkat tina cimatana. Nyah tanggah. Neuteup lalangit, nu nyimpen séwu carita. Sabot anteng. Kulutrak, bray! Panto muka. Hiji dedegan bayuhyuh. Nu mindeng napelkeun biwir jeung huntuna, dina gunung sakembaran jeung beuheungna. Sarangah-séréngéh.
Pikageuleuheun.
Peuting kalékéd majuna. Awakna karasa pasiksak. Hégak rénghap geus ilang, diganti kelekerna sora kérék. Lalaki bayuhyuh tibra. Pasemonna, atra ngemu kapuas. Déanova ngulisik. "Ayeuna mangsana," ceuk haténa. Gep nangkeup nu nangkarak. Meureut tanaga. Sakuatna. Tutas sawatara mangsa. Cengkat. Nyéh seuri, némbongkeun ludira dina bodas huntuna.