Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Huntu Kampak

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2014 13:56:28

Sakapeung mah sok mindér ari geus ngumpul jeung babaturan téh, komo ari geus manggih nu pikaseurieun. Atuh da ari pareng seuri, babaturan téh sok kalah nyeungseurikeun kuring. Kumaha rék teu kitu, cenah huntu kuring mah katempo galédé, siga kampak. Sigana ieu téh turunan ti nu jadi aki, da huntuna sarua kawas kuring.
“Lah, naha maké jeung dipikiran, nu kitu-kitu bae, anggur mah sing tekun diajar! lain mikiran huntu! coba tembongkeun kabisa urang!” Saur Ema, basa kuring bébéja, ngarasa minder di sakola. Enya da sakapeung mah sok sirik, nempo babaturan nu huntuna leutik bari bérés téh.
Taun ieu, kuring kapilih jadi siswa berprestasi di sakola. Babaturan di kelas nyalampeurkeun kuring. Sugan téh rék naon. Ari pek téh kuring diarangkat ku babaturan, sawareh deui cocorowokan.
“Hidup Ajat ….hidup Ajat!” Cenah. Nuhun, Ema!