Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Supata

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2014 06:20:36

“Tah sakitu doang kahayang ema mah. Maenya manéh teu bisa nyumponan…?”
“Enya burung ari kitu mah”.
“Lain enya burung… Enya burung… gawéan kaditu. Pan gara-gara manéh huntu ema jadi punglak”.
“Beuh rok, mani kudu paksor baé parangsa aing”
“Ngomong naeun manéh. Ngomongna nu harus. Ja teu kadéngé?”
“Ker itung-itungan Ma”. Kula ngajawab bari nguniang hudang.
“Geus atu geura leumpang kaditu. Ulah waka balik mun can meunang”. ema ngancam.
“Enya. Kuari gé leumpang”. Bari laleuleus gegeraan leumpang. “Ka mana aing néanganna, gaganti huntu ema?” Sapanjang jalan haténa ngocoblak. Salah aing ogé meureunan. Tapi ja niat aing mah asa hadé. Lain meunang maling. Manéhna sorangan nu sadrah. Jeung na deui nu dibérékeun ka ema tah haténa. Panghipuna. Ja dagingna gé nu dihakan ku aing hipu. Anéh. Kunaeun éta haté teuasna ngéléhkeun huntu ema.? Maenya gara-gara omonganna jadi supata? Ja ngan saeutik ngomongna gé.”
“Tibatan aing kaisinan teu bisa jadi anggota dewan deui, mendingan aing paéh jadi parab sia maung!” Cénah.