Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sapulas Langit Kulawu

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 15 April 2014 11:12:52

Mulan-malén. Manéhna
mamanggul liwung. Ti saprak
haténa nguluwut. Dikepung
gandrung. "Carita urang
lekasan heula, Kang!" sahéas sora nu peuyeuh. Maneuh. Nunutur ringkangna. Dina mangsa beunta jeung peureumna.

Basa purnama moncorong deui. Gura-giru. Manéhna noong tina lebah érang-érang. Tapi mongkléng keur lelembutanana.
"Wilujeng angkat, Jungjunan.
Jangji ngan kari jangji geuningan," haréwosna kana satumpuk harepan. Tuluy angin ngahiliwir, lir gending nu mirig tembang kapeurih. Rumahuh deui.
Ngararasakeun, balung kulit kotok meuting. Nu geus sakitu lanana.

Sagudat balébat meuraykeun
peuting. Manéhna masih ngahurun balung. Di dinya. Di tempat nu éta kénéh. Laju cengkat. Negerkeun leuleus ragana. "Wilujeng angkat, Jungjunan! Hiji mangsa, kabagjaan cuang téang di ditu. Di kalanggengan," gerendengna. Di luar langit kulawu. Sakulawu potrét dina rémana.