Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Érté

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 15 April 2014 08:45:21

Geus aya kana tilu tauna perumahan téh ngadegna. Kapeto jadi ketua RT bubuhan euweuh gawé, pangkolotna, babakuna batur mah euweuh nu daékeun. Tisaprak nyepeng kalungguhan, kolot budak nyarebutna téh pa érté. Beuki lila, pangeusi komplek beuki réa. Ruko jug-jleg. Malah nu baroga modal mah maruka rupa-rupa usaha. Tina komplék réhé ngajanggélék jadi tempat ramé. Antukna sagala pasualan mimiti murudul. Tina urusan salingkuh, nepi ka urusan budak paséa, muntang sarayana téh ka érté. Méh unggal minggu nyanghareupan nu paséa. Isuk kénéh, kopi can kungsi karegot, geus jol dua jalma ménta dibéréskeun pasualan, bari silih tunjuk marebutkeun bebeneran. “Kahayang téh mun rék ngawarung ulah padeukeut teuing, atawa bedakeun jujualanana.” Sobri pepereket nahan kaambek. “Kuma kuring we.” Surnata embung éléh. “Kieu wé ayeuna mah.” Cekéng. Jep duanana jempé. “Anak kuring guru, sabeulah guru, hareupeun imah guru. Da milik mah séwang-séwangan. Kami mah tara paraséa parebut murid.” Duanana tarungkul laju sasalaman. Kuring kéom.