Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngolés

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 15 April 2014 06:35:24

Keup. Térékél… Térékél. Gep. Gulayun. Clé. Céngé pisan. Rét ka héndép. Léwang. Congo kakait ngaleungit. Maenya dikeprik? Paralak… Paralak… Tangkil lamunan laragragan. Nu héjo teu kahaja kakeprik. Teu bisa jadi harepan. Nu konéng keur nambahan kana kiloan. Nu beureum nyieun euceuy kana nu geus kalakonan.
“Badéng..” Haréwos angin ngusapan daun. Nangkeup tipepereket. “He’eh kitu…” Némbal satengah nanya. Prak… Prak.. kakait jadi pangeprik. Tuh béh ditu nu arang kacaian kanyaah. Mawa tolok teu mawa kimpul. Prak… Prak… Kakait teu bisa paké ngaitan. Béh dinya loba babatangan nu rubuh katajang angin puyuh. Prak… Prak… Gubras… Gubras… poho kana cecekelan. Lemah asa ngadeukeutan.