Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Curug Maléla

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 15 April 2014 01:56:18

Hayang teuing ngarahuh. Mun inget lalampahan urang kamari pisan. Silih Rangeum réma sapanjang jalan ka curug maléla.
Sakapeung mah urang teh sok eureun nenjo sawah, Cai nu ngagulidag ti ditu ti dieu. Komo palebah pudunan pisan mah, Katumbiri aya hareupeun urang. Anjeun ngaharewos yen anjeun teh widadari nu ek turun mandi.
Harita Kalakay maruragan. Milu bagja. Manuk tingjaruit ngahuitan nu keur kapentang asmara. Nu ngaku widadari teu burung dirawu dipangku.
Sareupna nonggoh mulang. "A , Lapar ih" ceuk anjeun bari ogo. Manggih Warung sisi jambatan, teu weleh langsung eureun. Sanguna pulén pisan, Laukna pas Hideung kécapna.
Beres Pahuap-huap. Dijuru. Rangkulan nambah kageugeut. Tapi didinya pisan. Cucuk lauk melag. Bentar tingbarasat na panenjoan. Ceuk anjeun yèn isukan pageto. Tapak asih nu raca sapanjang jalan, Sakur bakal jadi manglaksa tineung.
Ceuk anjeun kénéh. " Neng mah naon atuh ? Sakur bisa milu jeung léokna nasib." Rangkulan dipageuhan. Nu nagih bon gigireun. Cireumbayan.