Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kasono

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 13 April 2014 22:43:59

“Téh, tiasa nambut hapéna? Tanya Ipah, ka kuring nu keur sasapu di buruan.
“Mangga, badé nelepon ka saha kitu?”
“Badé nelepon ka mamah di Malaisya, ieu Inah tos sono ka mamah.” Témbal Ipah, bari nunjuk ka adina nu aya di gigireunana. Kuring ngojéngkang ka jero nyokot hapé. Song dibikeun ka manéhna.
Ku watir nempo barudak nu duaan téh. Ipah jeung Inah, dua budak adi lanceuk. Ipah kelas opat, ari adina kelas dua.Ti keur Ipah kelas dua, indungna indit gawé ka Malaisya. Ipah jeung Inah dititipkeun ka ninina ti pihak indung. Na atuh, can sataun indungna di Malaisya , bapana indit teuing ka mana, nepi ka ayeuna, euweuh béjana. Keur ngabantu-bantu ninina, Ipah jeung Inah sok buburuh mungkusan kurupuk kulit, lumayan cenah keur jajan.
“Ieu, atos Téh, nuhun!” Ceuk Ipah bari ngasongkeun hapé.
“Sawangsulna, iraha cenah mamah mulihna?”
“Duka atuh Téh, da saurna mah, kedah aya ijin heula pami bade uih téh.” Tembalna bangun nu ngemu kasedih. Geus nganuhunkeun mah, nu duaan téh mulang bari silih kaléng. “Deudeuh barudak, muga hidep téréh kumpul deui jeung nu jadi indung.”