Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Paraséa

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2014 21:57:22

“…Jig, kaituh indit! sebel kami mah ngadengéna gé!” Kadenge sora Ma Unéh meni ngengkréng, ditémpas ku Ki Ija, salakina kawas nu embung éléh.
“Heug, ari ari kitu mah, asal tong ditéang wé, ari butuh ku kami! ayeuna mah geus beda urang téh, teu cara baheula deui!”
Kuring ngan bisa ngintip tina hordeng kamar. Katingali Ki Ija ngagejlig indit, bari jeung mawa buntelan, teuing rék ka mana.
Ari isukna, waktu kuring balik ti warung, papanggih jeung Kang Haris, anakna Ki Ija, panasaran ku kuring ditanya, kunaon indung bapana bet paraséa, tara-tara ti sasari.
“Halaah…eta mah Ceu, gara-gara beda partey waktos nyoblos, kuat ka parasea kitu, angkat sasarengan, ari tos ngakurkeun di bumi benten, der silih sengklekeun, tungtungna mah paraséa we. Cenah ceuk bapa téh, partey nu ieu bageur mere sembako, ceuk si Ema partey nu itu balabah babagi duit. Lieur abdi mah, keun wé ah, engké gé alakur deui, da tara tuman papisah.” Ceuk Kang Haris bari ngaléos.