Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ulah Leuwih

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2014 14:19:51

Ngelat dirina sorangan, terus nikukur. Sorana sumbang, teu nincak ka titi laras, teu nincak kana wirahma, teu nincak kana wiletan. Catur tanpa bukur nu muncrat tina sungutna, jadi polusi; nambahan beuratna rénghapan rahayat nu geus eungap ku kahirupan.
Ngitung mundur, anjog kana coblosan: nyamos!. Sirahna asa dikolécérkeun. Bayangan duit ladang nganjuk ngahutang, nu diawur salila mangsa kampanyeu jadi pikiran. Harepan jeneng di korsi kalungguhan, ngadadahan.
Jeprut, aya nu koslét dina uteukna. Kasaimbangan runtag. Koléang gubrag.
Halusinasi. Leumpang rarampéolan, nuturkeun sora dangdut nu ngagembrung ti Rumah Sakit. Batur-batur samodél geus ngagimbung. Aya nu ngéngklak, aya anu pating kecewis, aya anu ngahahah, aya ogé anu ceurik: ngalengis. Salah saurang diantarana, orasi awong-awongan: “Salaku korban partisipasi pésta démokrasi, kuring meredih, sangkan wawakil anu kapilih, bisa ngawakilan kaom kuring anu garélo. Tapi, sok sanajan kitu, mugia anu ngawakilan, ulah leuwih gélo tibatan anu diwakilanna……”.