Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Hayang Kapilih

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2014 10:40:09

"Jadi, kumaha ieu téh, Bah?"
"Engké lanan urang déwék impleng heula. Nempo kana weton mah, ilaing kudu néangan cai ti tujuh talaga. Kudu sanggup nohonan ari hayang hasil maksud mah. Mun geus manggih cai tujuh talaga, awurkeun ka TPS nu mana waé. Sanggup?"
"Sanggup Bah, nuhun bantosanana."
"Jung sing hasil, ulah mikiran mahar, déwék teu biasa nampa mahar méméh hasil sagala rupana."
Sahuri ngutus ka para bujangna sangkan néangan cai nu di maksud. Teu pusing ku ongkos da manéhna kaceluk beurat beunghar. Usahana jugala. Najan beunghar, koretna geus kakoncara. Dipenta tulung loba alesanana. Harianeun kana kurban mah. Cadu ngencarkeun sapi najan hiji. Usum pamilon, manéhna nyobaan daftar jadi caleg. Dumadak béréhan. Saréréa dibagi amplop. Unggal tandang ka imah-imah tara poho méré sembako sapuratina. Nu hayang itu ieu ditohonan. Ti suklana, ti siklukna datang ngumaha. Hiji nu dipiharep, rahayat milih manehna. Urang kampung jeung sabudeureunana kabeuli haténa. Saréréa gilig milih Sahuri, caleg DPRD hiji-hijina ti kawadanaan Karangpari. Dina émprona hajat pamilon, ibur sakabupatén. Dina keretas suara, nu aya lain gambar Sahuri, tapi hulu bagong di kopéah.