Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngajual Sora

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2014 10:34:39

"Hiji sora duaratus réwu, Mang. Janten kénging genepratus réwu," ceuk nu datang tadi peuting. Saméméh nyoblos. Manéhna ngahuleng. Sabil. Laju unggeuk. Asa-asa. Golosor. Duit tilu amplop. Ditampanan ku manéhna. "Kadé hilap, Mang, nomer salapan."

Datang ka mangsana. Manéhna sakulawarga indit ka TPS. Seja ngalakonan pancén ti nu tadi peuting. "Ambu, Enéng, ulah poho. Nomer salapan," haréwosna. Anak jeung pamajikanana tibang unggeuk. Ngaheueuhkeun. Tuluy pada-pada ngantri. Asup ka rohang nyoblos. Rérés. Sakabéh kertas pilihan, diasupkeun kana kotak nurutkeun pulasna.

Béja sumebar. Nomer salapan jadi jawarana. Nu peuting kamari natamu. Datang deui. "Nuhun, Mang! Ku tilu sora ti Amang, calon kuring jadi pinunjulna." Manéhna imut. Sabot rék ngawalon. Dumadak awakna ngadégdég. Kecap nu méh jadi kalimah. Teu kaluar tina biwirna. Pigeu. Salilana.