Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Reumis Girimis

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 09 April 2014 11:00:15

Mahoni. Sumedeng konéng daunna. Sawaréh maluguran, katebak gelebug angin.

"Engkang, naha salira teu surti? Ieu diri nganti na saban wanci. Ti hibar balébat, tug dugi ka surupna layung. Piraku, salira cidra subaya. Teungteuingeun. Di dieu, sawangan katineung urang. Pinuh ku kembang kahéman. Limpas ku rupa-rupa pangharepan, maneuh dina lelembutan."

Di luhur. Langit alum. Lir nguyung jajap nu ngungun.

"Enung. Bongan saha urang tepung, bongan saha urang pisah? Anging Gusti, Nu ngawasa carita. Lalakon tina lalakon. Hampura, Geulis, kiwari lain bihari. Teu kedah mupusti rasa."

Cireumis sésa girimis. Ngagarenclang. Méré cicirén, lampah nu pinanggih jeung peurih.