Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mukena Ani

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 06 April 2014 16:54:22

Tos dua dinten, abdi teu ningal Ani ngaos. Duka ku naon, da ditaroskeun ka réréncangan gé teu aya nu terangeun. Padahal mah, Ani téh pinter ngaosna sareng soantenna saé deuih. Biasana ngaos téh ti ba’da Magrib, dugi ka Isa, diteraskeun ku netepan Isa berjama’ah.
Enjingna, basa abdi sasapédahan, teras ameng heula ka bumi Ani.
“Ani, ka mana waé, tos dua dinten teu ngaos?”
Ditaros téh Ani teu ngawaler, mung tungkul wé. Basa ku abdi ditaros deui, nembe ngawaler.
“Ani téh isin, ari bade ngaos téh, margi mukena Ani tos awon. Pami netepan sasarengan téh mukena Ani pangawonna, hoyong mésér, tapi Ema can gaduh artos." Saur Ani bari nyandak mukena ti kamarna.
Pas ditingal téh, muhun wé, mukenana tos belél, sareng tos seueur nu saroék.
Tos uih ti bumi Ani mah, abdi ka bumi réréncangan ngaos, badé ngajak udunan, kanggo mésér mukena. Upami kirang kénéh, badé nyungkeun ka mamah kanggo tambihna.
Mudah-mudahan, engké wengi, Ani tiasa ngaos deui.