Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Néang Nini

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 06 April 2014 10:03:09

Haté lééh. Nénjo budak ngarenghik waé. Majarkeun hayang tepung jeung Ninina. Dibébénjokeun. Diolo ku rupa-rupa cocooan. Weléh. Teu daék répéh. "Apa..., hayu atuh ka bumi Enin!" Peuting kamari. Saméméh ngagolédag saré.

Soré ayeuna. Budak geus ngawiwiw deui. Ceurik, méh lolongséran. "Kasép, apan Enin mah tos teu aya. Tos dicandak ku Nu kagungan-Na." Ngalelemu. Sugan jeung sugan. Sanajan sajeroning kalbu. Kagagas ku kahayangna. Enya. Da geuning haté mah sarua, ngarasa sono ka nu jadi indung. Nu mangkat taun mangkukna. Mangsa budak keur sumedeng kembang buruan. Jep. Jempling. Budak eureun ceurikna. Capéeun tayohna mah. Kasaréan.

Maju ka peuting. Purnama moncorong. Cahyana noong tina sesela hordéng nu méléngé. Kulisik. Dumadakan. Budak nyaring. Di luar. Bet kapireng hiemna sora kuda. "Apa..., itu délmanna tos sumping. Hayu cuang ka bulan. Néang Enin!" Budak gasik hudang. Tapi haté ngadadak keueung.