Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Le Jules Verne

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2014 20:54:34

Toropong digalar-gilir, dipurilitkeun sapanjang panenjoan, nu kajeueung sakur nineung.
Ti taman ka taman ngaplak tapak lacak urang, Imut urang masih keneh aya sapanjang Le Maisson, Dipiguraan.

Tétécéan nu jadi turunan ka Le Jules Verne, Ngawaas, Ras deui Ras deui ka carita urang silih ranggeum rema, Layeut pisan.

panon eunteup kana meja, taplak, kembang sagagang dipotan jeung sesa inuman nu tinggal gégédohna. Nyesakeun deui geugeut nu satia nungguan sanajan hawa tiis nyécép pisan.
Teu kungsi lila japati hiber tina pagér, Carita-carita urang peuray sapada harita..