Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gandrung Kasarung

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2014 17:00:24

Sorot cahya srangéngé. Marengan léngkah nu rumanggieung. Angin humiliwir, bet nyongkab karasana. Reg. Rumandeg handapeun tangkal camara. "Kieu geuning karaosna, Gusti!" gerentes haté. Di antara keclak cikésang.

"Aa..., biasa, nya?" Galindéng sorana. Halimpu. Nyulusup. Ngageterkeun jajantung. Song. Sabukét kembang. Eros beureum binarung bodas. Gap ditampanan. Haté gumeter. Aya nu nyasaak kana satangtung harepan. "Siaap, Néng!" Biwir imut. Dipeueutkeun. Keur nutupan guligahna rasa, nu tan watesan. Liwung tingjelegur. Nembragan teuasna karang pipikiran.

Peuting kamari. Nu kingkin leuwih ti kingkin. Tepung jeung sobat dalit. Nu marahmay pasemonna. "Yeuh aya titipan deui, euy!" Song. Sabukét kembang. Eros beureum binarung bodas. Sakiceup geus pindah réma.