Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sajam Leuwih Deukeut

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2014 21:04:28

Teu kahaja lawung jeung manéhna téh. Gara-garana mah jadwal penerbangan batal kaganggu ku haseup nu ngabulen kota B. Kapaksa numpak karéta. Sabangku jeung manéhna. Satujuan. Wegah tadina mah, diajak ngobrol téh. Raheut haté can garing. Diputuskeun manéhna. Basa kuring kelas 2 SMA. 15 taun kalarung. Alatanna mah sapira, hayang konséntrasi diajar, méh asup Akmil. Kungsi harita ngahubungan, teu ieuh diwaro. Kiwari, manéhna jiga nu hanjakal. Ngajak balik deui. Sanduk-sanduk, rumasa cenah bolon harita mah. "Kuring nyorangan ayeuna téh, Rin. Ditilar garwa."Ukur dibales ku imut. "Naha nembé kaémut ayeuna?" Manehna kéom. Kéom nu matak kuring kaédanan, harita. "Ih, tos dugi geuning A. Dikantun nya," kuring cengkat. Muru Alphard bodas nu geus nungguan titadi mula. "Marsekal Rudi, hapunten abdi.."cekéng na jero haté bari nangkeup Friedrich Maulana, buah haté kuring. Di béh ditu, katara aya hujan na jero panonna.