Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jalan Carita 2

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2014 16:38:49

Peuting jempling. Bulan katara ngungun. Kawas manéhna. Nu ngalangeu lebah jandéla éta. Nu gawéna ngan saukur humandeuar. "Kandeg waé, Gusti...!" Rumahuh. Teuteupna kosong. Molongpong tan harepan.
Di dieu. Dina rohang nu sarua. Kuring nyérangkeun. Kalan-kalan aya rasa karunya. Nyulusup kana sesela kalbu. "Deudeuh teuing, Nyai. Geuning pugag carita téh!" Haté bet milu kingkin. Sabot anteng neuteup manéhna. Bréh. Réwuan kalangkang narémbongan. Lalampahan nu lampar kacida. Nyel! Dumadakan jadi ijid. Héwa ngaboléklak deui. "Hahaha, puas...!" Haté leutik nyakakak. Bungah. Nénjo pasemonna dirungrung bingung.
Peuting beuki jempling. Di luar. Hujan dumadakan. Ngagebrét nakeran. Nyimbeuhan sakuliah jagat. Rét ka manéhna. Atra katirisan. Kojéngkang. Manéhna ngadeukeutan. "Euweuh guna siah, daripada kandeg waé, mending keur ngahaneutan aing!" Gerendengna. Panganjrekan dijejewét. Salambar-salambar. Brus. Diasupkeun kana wadah nu pinuh ku ruhak. Awak géhéng. Mungkas carita.