Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Durma Perbancanasuta

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 29 Maret 2014 16:21:39

"Hirup Anoman! Hirup Anoman!" Pabeubeurang di hiji sampalan. Sora nu sarurak ayeuh-ayeuhan. Jelma-jelma ngagarimbung. Ngagotong patung wanara bodas. Teu sirikna silih rebut. Pada-pada hayang némbongkeun baktina.

Di béh penclut. Manéhna
nyérangkeun. Nyéréngéh. Nénjo abrulan manusa. Nu sakitu pohara bébéakanana. Ngajénan wanara. Nu ceuk béja. Kungsi ngéléhkeun Dasamuka. Rajadiraja angkara. "Haaar, ari manusa! Geus béak akal kitu, nya?" gumerendeng. Gégétrét. Garo-garo teu ateul. Laju. Nu saabrulan mudun. Ninggalkeun sampalan. Dituturkeun ku manéhna. Nu
rerencepan. Luluncatan. Ti dahan ka dahan.

Anjog ka sisi lembur. Nu sarusurakan beuki sahéng. Katambah ku pangeusi lembur, nu narungtutan ngeusian abringan. "Hirup Anoman! Hirup Anoman!" Patinggorowok. Taya eureunna. Sabot keur saruka bungah. Gajleng! Manéhna luncat kana satengahing kumpulan. Ngagorowok satakerna. "Aing teu hayang disebut déwa. Aing ngan ukur mahluk-Na, sarua jeung saria!"