Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Isin Tataros

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 28 Maret 2014 09:31:04

Meunang hayang. Ceuk tukang rahul mah, tahajudna ogé beurang peuting. Puasana sapuluh poé dina saminggu. Geus puguh menyan mah. Ti mimiti menyan bodas, menyan hideung nepi ka menyan célé kabéh dikelunkeun.
Tinekanan. Menangkeun anu geulis, pinter, beunghar, anak tunggal, bapana boga kasakit jantung. Asa pang arjunana. Irungna nu pésék, rebéh kawas endog meunang nyeplok.
Réngsé hajat, datang jeung pamajikanna, mawa lauk emas hirup: bibit. Dipelakkeun dina babalongan tukangeun imah. Parabna ogé kénging tataros ti tukang insinyur perikanan.
Dua minggu ti hajatan geus torojol deui. Nyorangan. Langsung diajak ninggali si kumpay anu gancang badag. Tapi paromanannana alum. “Tos pirak deui, teu kantos satoél-toél acan”, cenah. Reuwas!. Ditanyakeun kunaon? Manéhna ngajawab, tungkul:”duka atuh, anjeuna ukur nga sms :”pirak abdi, kumargi parantos kacandak ku paribasa…malu bertanya sesat di jalan”.