Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sagagang Kembang Katresna

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 27 Maret 2014 22:43:06

Geus pasini rék patepung di Taman Soka, soré ieu jeung manéhna téh. Ku kabeneran layung hibar siga nu ngabagéakeun kaasih nu rék nyanding.
Datang téh enya baé manéhna geus ngadagoan dina bangku taman. Katempo imutna basa ningali kuring datang.Teu poho, sagagang kembang ros beureum karesep manéhna, geus aya dina leungeun.
“Ieu Néng, kembang katresna ti Akang, Kumaha Néng, sono ka Akang?”
Manéhna narima éta kembang bari imut, taya sora nu kaluar. Ngan sorot panonna nu nyumiratkeun katresna.
“Sok waler atuh Néng…Néng Maé..!” Kuring panasaran.
“Jang, balik Jang…! Istigfar kainyah, Neng Maé geus teu aya!” Teu kanyahoan lanceuk kuring Kang Jaja geus metot leungeun. Kuring mulang bari mawa haté nu kuciwa.