Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kado Malem Minggu

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 22 Maret 2014 22:30:26

Geus rék sabulan jadian jeung Kang Oday téh. Resep ningan boga kabogoh ka manéhna téh. Mun apél tara lengoh, aya wé nu dibawa téh, boh kuéh atawa bungbuahan.
Tah, malem minggu ayeuna gé kuring nunggu-nunggu manéhna.Ti soré keneh geus mandi, baju gé disemprot sababaraha kali ku parfum merek Alim Bau buatan Perancis. Teu poho nyadiakeun kadaharan karesep manéhna, kayaning koaci, rarawuan jeung bala-bala.
Geus liwat Isa, nu didagoan can datang kénéh, meni geus nyeri beuheung sosonggéteun. Karék gé rék ngaleos heula ka dapur, aya nu keketrok kana panto. Kuring curinghak bari jeung atoh.
Barang bray panto dibuka, ningan nu datang téh awéwé sapantaran kuring, bari mawa kado.
“Ieu aya titipan ti Kang Oday, punten teu tiasa kadieu, nuju teu raraos!” Ceuk eta awewe bari mikeun kado ka kuring. Can gé tatanya manehna geus ngaléos manten.
“Emh, ku kayungyun boga kabogoh téh, teu bisa datang gé meni nitip kado sagala.” Gerentes téh.
Barang bray kado dibuka, eusina téh ningan… bata. Dina bata ditempelan kertas nu ditulisan kieu,"TONG WANI-WANI NGAREBUT KABOGOH AING! MUN NEKAD, IEU BATA BARIS NENGGOR SIRAH MANEH!”