Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Éksak

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 22 Maret 2014 17:26:20

“Kang, Eulis mah mikatresna ka Akang téh teu aya tungtung.” Eulis muka caritaan.
“Kumaha Lis upamina…?” cekéng, teu kebat nyarita.
“Kang, Eulis mah orang éksak, sadayana kedah pasti, teu aya upami-upamian.” Eulis motong caritaan daria naker.
“Keputusan Eulis mah pasti, moal tiasa dirobah. Sok sanaos engké mayunan pilihan, Lis Mah tangtos milih ka Akang, moal ringrang.” nyarita bari teu lésot ngeukeuweuk leungeun.
“Lis,…” cekéng.
“Muhun Kang, sok sanaos keputusan Eulis téh lepat, nanging Eulis moal nyesel. Eulis bakal mertahankeun tresna Eulis naon waé résikona.” Eulis ngareugreugkeun haté.
Blang haté asa caraang, jalan ka hareup blung-blang taya hahalang nu dipikaringrang.
“Lis, hatur nuhun. Katresna Eulis tangtos bakal didama-dama, dijantenkeun bekel kahirupan sangkan reugreug nyorang lengkaheun.” Cekéng ngagerendeng pinuh pangharepan.