Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sono; Sagurat Carita

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 22 Maret 2014 11:03:43

Peuting kingkin. Saamparan méga nutupan kiceupna béntang. Simpé paripurna. Keur haté. Keur rasa.
"Naha?" Sakecap tanya kaluar tina lambeyna. Ukur wasa ngeluk tungkul. Nyumputkeun karumasa nu nampeu dina pasemon.

"Nyi, hampura Aa!" Ukur sakitu. Les deui. Manglaksa kalimah nu diréka. Dumadak laleungitan. Sakecap naha ti manéhna. Bet jadi réwuan pananya. Nganaha-naha. Lir mariksa jawaban sajeroning rasa. "Tos séép rasa sareng nu itu?" Nyambung pananyana. Meg! Asa ditugel angen. Sukma leungit dangiangna. Ngahiang. Laju pirang-pirang
kalangkang narémbongan; Ki Soma, Ki Juma, Nini Itah jeung nu séjénna. Balawiri. Ngetrokkan saban panto jeung jandéla carita.

Maju ka janari. Pirang-pirang
kalangkang beuki atra. Kumolébat. Ngarindatan. Ngahiap-hiap ku pangulangna. "Aa tong miang deui, hayu cuang ngalalakon deui. Ulah kandeg nyutat carita. Keur urang, keur lamunan urang!" Tatag nyaritana dibarung imut. Kawas nu surti kana rumegagna léngkah.