Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nepakeun

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 20 Maret 2014 23:18:20

Geus pada-pada nyaho di lembur kuring mah, Mang Ocid jeung Mang Sajum téh sobat dalit. Enya ti jaman maranéhna bubujangan nepi ka rumah tangga sarta geus reuay anak tetep nyobatna téh. Kasab duanana kana tani, ngan kaayeunakeun Mang Ocid mah bari jeung sok ngala bangkong. Cenah mah lumayan loba nu butuh, bari jeung hasilna bisa ngabanjel-banjel jang sapopoé.
Ti saprak Mang Ocid sok ngala bangkong, ari nganjang ka imah sobatna , tara dibéré budi ku pamajikan Mang Sajum. Nu biasana sor kopi, sor opieunana, ieu mah diantep we, mun teu dititah ku Mang Sajum mah sigana moal cai-cai acan.
“Nyai, ku naon bet jadi beda Ka Mang Ocid téh ?” Tanya salakina saleosna Mang Ocid.
“Ah, sieun nepakeun wé ka Akang, hayoh ké urang jadi baruntak .”
“Népakeun naon, ngala bangkong?”
“Sanes népakeun ngala bangkong, tapi népakeun nyandung, pan ceuk Ceu Enih istrina Mang Ocid, ti saprak sok ngala bangkong, Mang Ocid gaduh deui pamajikan .”