Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Serat Salira

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 20 Maret 2014 10:52:58

Geus rék nincak minggu katilu Bi Sarmi teu bérag haté. Salakina ilang duka kamana. Najan rada pamohalan, méakeun kapanasaran, Bi Sarmi ngawanikeun karep tatanya ka kantor Malaysia Airlines bisi aya ngaran Sukarma dina pesawat anu leungit. Weléh, taya raratan. Ceuk itu kudu kitu, ceuk ieu kudu kieu, teu burung dicumponan. Ukur ngaheruk unggal balik tatamba. Dulur rabul, baraya daratang. Sugan kudu kitu, sugan kudu kieu. Kabéh susuganan diihtiaran. Anger lapur. Keur anteng nyegruk. Duka saha nu nganteurkeunana, karérét aya surat luhureun méja. Gasik dibuka. “Kahatur Bojo Akang.” Gebeg. Plong. “Éra nyanghareup Akang téh. Loba teuing dosa. Rumasa Akang loba salah. Hampura akang karék balaka ayeuna, yén sataun katukang, Akang geus ngawin si Popi urang Babakan.” Rénghap Bi Sarmi beuki kerep. “Akang ayeuna keur nyaung-nyaung. Sorangan. Henteu jeung si Popi, henteu ogé jeung si Imas nu anyar dipihukum ku Akang bulan kamari. Panghampura muka, isukan Akang mulang. Wassalam. Sukarma.” Leng.