Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sora Rahayat

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2014 18:37:37

Braakk. Panggulan suluh, satengah dibabétkeun. Sudin ngalempréh nahan kacapé. Nyangsaya dina suluh anu dipanggul tadi. Napasna ngahégak. Késang ngoprot maseuhan awakna. Bérés reureuh, késang mimiti tu’us. Kuniang manéhna cengkat, laju ngoréhan pamirunan urut isuk meuleum sampeu. Ngégél curuk. Tinggal arengna. Sudin ukur ngarénghap jero. Da geus pasti ceuk pamikirna di dapur gé euweuh dahareun. “Anteurkeun wé ayeuna suluh téh ka Guru Nurdin, ngarah aya keur meuli béas!” Teu kanyahoan datangna Bi Sarmi nyelengkeung. “Heug Ma, uing ka cai heula.” Sudin ngajéwang anduk. “Jang, ieu saha nu ngirim pakét?” Bi Sarmi Reuwas, Sudin curinghak, haget nyampeurkeun indungna. Duanana atoh campur bingung. Aya emi, kécap, sabun, béas jeung sardéncis. Tilamna, kaos oblong gambar partéy ngaréndéng jeung poto caleg. Goréhél keretas sacewir nyelap dina kaos. Bréh. “Tong hilap tanggal salapan April pilih Mang Kusman nomer 4!” “Jang, geuwat anteurkeun suluh bari sakalian pulangkeun ieu pakét!” Ceuk Bi Sarmi. Sudin ukur olohok bari kumétap.