Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Amit

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2014 03:45:22

“Kamana Yi?”
“Ieu Ang badé ka Balé Sarakan.”
“Naha geuning meni garudas-garidus kitu, sareng meni angkaribung, sapertos nu badé lami?”
“Nya sabetahna wé.”
“Naha aya naon atuh Yi?”
“Ah teu aya nanaon, ieu wé hoyong niiskeun heula pikir, asa ngabarungsinang ieu téh.”
“Oh, syukur atuh ari teu aya nanaon mah, bisi aya nanaon mah engké ka uing wé nyarita.”
“Insya Allah Ang, hatur nuhun kana perhatosanana.”
“Énya sok atuh, ati-ati di jalanna, sing betah di Balé sarakan, sing lugina.”
“Hatur nuhun Ang. Oh muhun Ang, titip saur wé ka wargi-wargi simuing. Hapunten kituh bilih salami ieu bahasa simuing seueur tudal-todel kaditu kadieu, omat ulah janten neuteuli (bari ngarérét ka anu maos). Hiji deui Ang, bilih simuing engkin wangsul deui omat ulah disaha-saha kituh (bari ngarérét ka admin).”
“Enya, sok wé sing jongjon, engkin cuang tepikeun ku uing.”
“Muhun Ang, hatur nuhun, assalamu’alaikum…”
“Sami-sami Yi, wa’alaikum salam…”