Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Udin

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 10 Maret 2014 04:09:20

“Hidup Udin…, hidup Udin!” pating corowok.
“Pilih Udin, Udin meunang rahayat senang!” beuki tarik.
Handapeun panggung pagulung-gulung, awéwé-lalaki, kolot-budak, késang ngagarajag, panas mentrang teu dirasa.

Hareupeun TV, Udin daria ngabandungan hasil itungan ladang kampanyeu, nu méakeun banda nu aya, ladang ngagadékeun kahormatan jeung harga diri.

Geus diitung modal nu kaluar, ah teu sabaraha. Dibalitungkeun jeung kauntungan anu bakal katarima kumanéhna, jaga dimana jadi, ngageblok teu kawadahan. Udin seuri ngalenggak.

Hareupeun TV, Udin masih manco, diluar simpé taya nu nyoara. Dina tungtung itungan Udin ngahuleng, panon molotot ilang cahaya. Melong kosong molongpong.

Pada nuyun, pada nungtun, sungut bacéo teu puguh. Udin pindah tempat, jeung baladna di Cisarua.