Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

DiÉt

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 08 Maret 2014 03:39:24

Pangawakan Ayu ceuk kuring mah alus, leutik henteu gendut ge henteu, demplon meureun kaasupna téh. Loba nu resep ka Ayu, tapi Ayu mah boga pamadegan séjén duka naon maksudna, saprak Ayu aya kakeuheul ka kuring. Ayeuna Ayu keur nyoba ngaleutikan awak, obat naon waé anu sakirana bisa dipaké ku ayu dicoba. ceuk batur cenah kudu nginum ntéh héjo ku Ayu gé dilaksanakeun, enya aya karasana, saprak nginum ntéh Hejo Ayu mineng kacai, hadeuh… kasiksa cenah.
“Yu, cobian geura ku jarum pentul.” kuring nyoba-nyoba méré saran.
“di kumahakeun Kang?” némbalan ukur tamba
“diléob ku cai panas.” cekéng bari melong paromana anu keur baketut
“teras?” mimiti ngarérét panasaran meureun
“muhun, teras jait, salajengna tojoskeun kana salira anu hoyong dikempésan. Insya Allah bakal ngajéos geura.” Kuring némbalan bari ngaléos
“Sakaaaaaaaang! émang Ayu téh balon?” cenah ngomong bari ngudag. jeletot nyiwit bangun nu gemes. Hadeuh.