Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gelas Arial

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 07 Maret 2014 01:52:10

Ari geus kawin mah sagala bruh-bréh, horéng Enuy téh, geulis-geulis sieun ku gelas. Dua poé sanggeus panganténan, Enuy diajak ka hiji pésta di hotél. Manéhna ujug-ujug ngajerit ningal gelas nu rapang dina méja buleud. Balikna Enuy ngamuk bari meupeuskeun sakur gelas nu aya di imah. Basa ditanya alesanana, ukur bati ngabangingik.

Ti harita, mun rék nginum, Enuy ngawadahan cai kana palastik, terus dikenyot. Kolotna nu keur meumeujeuhna kasima ku mobil hérang, milu geumpeur jeung bingung. Dokter teu metu. Psikiater ranggah. Rapat diréksi, nohonan ténder, remen kaganggu ku urusan gelas.

Ayeuna, asa hayang néangan lalaki nu ngaran Ari. Tuluy nyerahkeun Enuy. Éta rencana ngolébat sanggeus nalungtik rerencepan. Bréh manggih keretas sacewir tina hunyudan kado panyambungan. Eusina tulisan dua sajajar, maké huruf Arial ukuran 12 poin: "Cilaka dua welas. Horéng rajakaya leuwih mundel batan cinta nu hapa. Nyanggakeun cangkir hérang tina kaca, ukur bisa ngégél waas. Ti Ari nu aral."