Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Papanggihan

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 06 Maret 2014 21:40:17

Ba’da lohor, kuring siap-siap rék nganteuran bapa ka sawah, ngagenténan ema nu keur teu ngareunah awak. Rada punjul deungeun sangu keur nganteuran téh. Nu biasana ukur asin, sambel katut lalab, harita mah aya timbel dua meni galedé, pais lauk emas, lalab jeung sambel tarasi. Bubuhan kamari ema karék ngabajongkeun waluh ka pasar.
Rada jauh ogé ka sawah téh, da ngaliwatan sababaraha kebon. Pas geus ngaliwatan kebon sampeu, kuring ngaliwatan imah panggung. Teuing imah panggung saha da geus rada dengdék. Di hareupeun imah panggung aya nini-nini siga keur milihan beas dina nyiru. Barang geus deukeut, geuning lain keur milihan béas, tapi keur ngahéar-héar nasi aking.
“Ni, mangga ieu candak wē kanggo Nini!” Ceuk kuring bari ngaduakeun babawaan. Si Nini meni atoheun, nganuhunkeunana gé bari tipepereket nangkeup kuring. Geus kitu mah kuring nuluykeun lalampahan nganteuran bapa.