Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Geugeut

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 06 Maret 2014 03:45:04

Bi Unéh hariringan lagu kameumeutna “Memilih Setia”, mapay galengan bari ngajingjing téko, nyoréndangkeun samping dipaké ngais boboko wadah timbel. Maksudna mah rék nganteuran salakina nu keur magawé. Anjog ka saung, Bi Unéh ngagelarkeun samak, rérés tatahar, géréwék nyalukan salakina “Papap, madang heula!” pokna. Mang Aja cengkat, babanyo maké cai sawah, hanjat muru ka saung. Dipapag ku imut kareueut Bi Unéh. Gap Bi Unéh kana tungtung samping urut ngais boboko, lédak-lédak késang Mang Aja disusutan. Brak muka timbel, ponyo, bari teu pira ukur goréng jéngkol, asin jeung sambel goang. “Nuhun Mam, meni nikmat madang téh.” bari celengok nyium tarang Bi Unéh nu nongnong. Bi Unéh imut bari ngaléndéan. Golédag Mang Aja kana lahunan Bi Unéh, digeberan ku hihid. Meunang sapanyeupahan, Mang Aja cengkat nuluykeun hanca. Bi Unéh amitan “Dadah Papap, Mamam wangsul heula nya.” bari leungeun diantelkeun kana biwir abléhna, kiss bye meureun. Mulang bari ngahariring lagu “Memilih Setia”.