Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Kula

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2014 23:33:46

Méh sataun, tapi kakara meunang béja kamari-kamari. Si Encup, keur pada ngamandian méméh dikurebkeun, hirup deui. Basa kula nepungan, manéhna némbongkeun tatu dina tonggong. Kasabet bedog Éméd Jabrig cenah, waktu keur marebutkeun awéwé. “Maot wéh déwék téh,” pokna. Cék dokter maot sotéh, da buktina mah bisa beunta deui. Tatuna tuluy diubaran nepi ka cageur. Éméd Jabrig teu tulus dibui, da kulawarga Si Encup ngahampura.

Isukna kula dicerek pulisi, dituduh maéhan Si Encup. Tadina mah, itung-itung milu bungah ka nu hirup deui, kula ngabojég bari ngaguar bangsaning lulucon. Si Encup akey-akeyan. Seuseurian satengah adug songkol. Na atuh, tatu tina tonggongna getihan deui, muncrat kana ubin. Manéhna ngahanju tuluy ngalempréh. Basa pada ngarejengan, geus teu nyawaan.

“Jadi kitu, nya, dongéngna téh?” cék Si Haok, batur sapangbérokan, bari nyakakak. Kula tambah bingung nénjo nu seuri teu eureun-eureun. Si Haok tuluy sesegor badis munding keur dipeuncit. Kulahék wéh, leungeunna muntang kénéh kana sarigsig.