Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tutup Panci

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2014 14:23:59

“Teh, teu ningali tutup panci?” Ema nanya ka kuring nu keur sasapu.
“Nya biasa wé Ma, dina erak piring paling handap.”
“Euweuh, kamana nya? mangkaning rék ngangeun kacang, keur panci ngan hiji-hijina teh!” Ceuk ema semu bingung. Teg wé kuring mah ka nu jadi adi. Geuwat wé Sarwan adi kuring nu keur maén kaleci digeroan.
“Wan, ningali tutup panci?” Tanya kuring.
“Tos dilironkeun ka tukang kurupuk nu ngalangkung, jadi sarantang kurupuk lada." Tembalna teu kireum-kireum.
“ Naa…aya budak kitu-kitu teuing nyaaa…!” Ceuk ema bari ngajiwir ceuli adi kuring.
Ku sono éta kajadian geus puluhan taun kaliwat. Sarwan ayeuna geus boga anak dua, mudah-mudahan ah, teu nurun ka anakna.