Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Katambias

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2014 03:37:46

Indit ti imah dibarengan haté nu guligah, kekembangan asa ngadadak ngarandakah, panon poé anu alum ayeuna mah jadi béngras. Tadi peuting narima béja dina telepon ti manéhna anu salila ieu kapidangdung. Lila teu panggih tisaprak manéhna jengkar ti imah kolotna pikeun nyiar élmu nyuprih pangarti. jangjian di tempat anu biasa panggih.
Bada magrib tepi, geleser taxi kasisi, kasampak manéhna maké baju kameumeut kuring baheula, mapag ku imut anu matak deungdeuleueun. Sup kana taxi, ngaléndéan pinuh kasono. “Kang urang ka kebon yu, ulah waka ka bumi.” nyarita bari nampeu. Asa sing sérédét rarasaan téh. Kuliwed ka tukangeun imah, aya saung anyar raresik. Ngobrol ngalér-ngidul ngaluarkeun sagala rasa, campuh dina kasono anu pogot teu miroséa. Capé, awak lalungsé ngagolér dina lahunan, parat sapeuting jeput. Isuk-isuk cengkat kahudangkeun ku panon poé anu nojo beungeut, sérab. Cengkat, gebeg, tutunggul keur ditangkod. Kabaca, Wafat, 14 Pebruari 2014.