Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kaheman

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 04 Maret 2014 03:56:09

Aya nu ngaharéwos wanci janari katompérnakeun, alon bangun nu sieun kadéngé ku batur, luak-lieuk euweuh sasaha. Luk tungkul neruskeun hanca wirid nu katunda. Kecewis deui aya nu ngaharéwos, leuwih deukeut leuwih atra batan tadi, teu didéngé da tangtuna gé nu tadi, duka teuing saha. Anteng wirid bari ngagilir-gilir tasbéh paméré Bapa nu geus lila tilar.
Nyah cengkat, rarasaan asa haneut teu comrék jiga tadi. Teup paneuteup eunteup dibagéakeun ku imut jeung teuteup indung bapa. Karasa aya nu ngusapan sirah, sumarambah kahéman minuhan rasa. Haréwos sirna kaganti galindeng indung nu ngadu’akeun pinuh kaasih. Kacomrék leungit kasilih ku kahéman bapa nu ngahaneutan sakujur awak.
Laju nyuuh sideku dina pangkonan indung, ngabedah sagara kanyaah anu can cacap, kapungkas ku mangsa. Karasa bapa ngusapan, aya nu maseuhan embun-embunan, ngagarajag. Hawar-hawar adzan subuh ngalanglaung, nyah cengkat, indung bapa tinggal kalangkang, lalaunan nyulusup kana lulurung kalbu, marengan du’a nu pinuh ku pangharepan. Ya Allah.