Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngurek

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 03 Maret 2014 03:57:09

Si Kaké katelahna téh dilembur kuring mah, karesepna lain ukur nguseup tapi sok abring-abringan jeung barudak asruk-asrukan ka sawah batur ngadon ngurek. “Nyanggut euy nu uing, ieu deuleu geura!” si Kaké nyorowok. Urek manteng, pakenyang-kenyang. “Naha euy asa ngahampangan, leutik kitu belutna?” si Kaké nyarita bangun nu héran. Urek ditarik lol huluna ceuleugeug “Orayyyy…!” si Kaké gogorowokan bari ngababétkeun urek, beretek lumpat notog-notogeun manéh. Teu kungsi lila gorowok deui “Tuluuuung… uing dipacok oray!” bari luncat, gejebur tikusruk ka sawah. Usay-usey teu bisa cengkat da puguh pangawakan sagedé gajah depa, pada moro laju pada ngamandian. Horéng lain dipacok oray, aya regang katincak, nyepret kana sukuna, ukur rarasaan pédah geus disanggut ku oray. Kacipta pangawakan sakitu andihina pada ngamandian disisi sawah.