Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Duit Sial

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 02 Maret 2014 23:16:26

Geus jadi kabiasaan ari keur tanggung bulan téh sok sarwa koredas. Nya eusi dapur, nya eusi dompét. Teu heran sok loba nu gali lobang tutup lobang. Kitu deui nu kaalaman ku Nyi Emar sok sarwa bingung ari tanggung bulan téh. Tapi manéhna boga kabiasaan goréng sok kakaradah kana baju, dompet atawa kana barang naon bae milik salakina, ari tanggung bulan téh. Biasana cenah salakina, Mang Idan sok nyumputkeun duit. Hiji waktu mah manéhna pas kakaradah kana baju teu manggih, tuluy nu dikaradah téh kaos kaki.
“Tah, geuning aya duit yeuh dina kaos kaki!” Ceuk Nyi Emar nyorowok. Salakina nu keur lalajo maén bal katempo reuwaseun.
“Duit sial éta mah Nyai!”
“Duit sial naon Akang?”
“Nya duit sial wé, geus disumputkeun sakitu bunina, sial kapanggih wae!” Tembal salakina ti ruang tamu.