Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Hiji Péngkolan

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 02 Maret 2014 22:12:58

Lebah péngkolan, opat lalaki jlung-jleng tina motor. Wanci ngised ka janari. Bedog ngagurilap ku enyay bulan. Nu hiji tuluy hohoak badis karaman baheula: harta, nyawa, atawa eusi calana? Nyi Mojang ngarenyu imut, menerkeun baju nu ngaléléké. Buukna ngariab, panonna seukeut taya kagimir. Batan ngejerit mah, anggur ngahuleng meres ingetan. Nu mimiti ngolébat téh konci roda.

Hiji peuting, duka iraha, manéhna kakara balik ti vila, maturan lalaki nu beurangna sok maké dasi. Nyemprung duaan dina mobil bari pabaeud-baeud. Can aya kasapukan. “Maké kawin sagala, naha teu cukup ku duit jeung mobil?” cék nu lalaki. Manéhna asa disapirakeun. “Sok, diumumkeun sakalian!” pokna. Der paséa. Mobil eureun lebah péngkolan, manéhna disuntrungkeun, nyungkur kana caringin nu karék satangtung. Nu lalaki ngajéwang konci roda, habek kana tarang jeung embun-embunan. Les manéhna teu éling.

Ayeuna, manéhna aya nu megat. Teu ieuh reuwas, nu puguh mah malik kerung, nénjo caringin nu ngajungkiring, areuyna nyapuan taneuh.