Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ujang

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 02 Maret 2014 15:42:46

“Jang, cing mang menerkeun kenténg, tuh kamar balocor!” Umi nyarita ka anakna anu keur lulungsaran nyoo gim.
“Ah, Mi, carapé Ujang téh.” Ujang némbal bari jongjon teu miroséa.
“Jang, cing mang miceunkeun runtah, bisi dikoréh hayam!” Umi nitah deui Ujang anu masih anteng.
“Ké, Mi ieu nuju ramé, kapameng.” Ujang teu nolih kana panitah Umi
“Jang, geus beurang geura dahar kadituh, aya daging hayam paméré Bu RT.” Umi nitah dahar ka Ujang.
“Muhun atuh Mi, Ujang téh bisi pajarkeun budak nu bedegong, Umi tos miwarang dua kali teu digugu. Ayeuna mah ah nu katilu badé digugu wé, sieun doraka.” Ujang nguniang muru ka dapur.