Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kadu

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 01 Maret 2014 20:28:45

Syeh Oman, kitu batur nyarebutna téh, aki-aki rapékan sagala dipelak, sagala jadi duit. Imahna tukangeun kantor deukeut mushola, mindéng panggih mun mangsa ngalaksanakeun sholat, boh dhuha, lohor atawa ashar. Poé Senén bada lohor Syéh Oman ngagupayan, “Pa, kadieu geura, urang ngobrol,” cenah.
Diuk di tepas bari nyanghareupan goréng sampeu jeung cikopi, uplek ngobrol. Kurunyung barudak stap nyalampeurkeun, ngadon garogonjakan.
Rét ka tengah imah, di lawang panto ka kamerna aya kadu ngagantung. “Geuning aya kadu, naha bet digantungkeun dina lawang kamer?” Ajat nanya pinuh kapanasaran. “Ngahaja keur ngusir reungit.” jawabna bari mésem. “Oh, dikumahakeun Syéh?” Kang Dadang mairan. “Nya antep wé digantungkeun kitu, engké gé reungitna ningalieun” pokna. “Teras kumaha?” Ajat leuwih panasaran. “Enya mun geus ningali, engké reungitna kabur da sieuneun dibaledog.” pokna deui bari nyengir. Kabeh ting barakatak ningali Ajat jeung Kang Dadang nu ngalenggak.