Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anak Éntog

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 28 Fébruari 2014 21:11:44

“Cunéng… Cunéng….Cunéng!” Bi Ati celak-celuk, geus beurang can kénéh manggihan. Unggal jelema anu panggih ditanya sugan manggihan si Cunéng jeung anak-anakna. Ditéangan tepi ka soré, teu sirikna salembur dikulibek, weléh teu panggih. “Aduh kamana atuh si cunéng téh?” Bi Ati humandeuar. Poé sareupna si Cunéng ngadigleu nyampeurkeun Bi Ati, rikat diboro bari ditalék hariweusweus “Timana waé ari manéh Cunéng? dimana ari anak-anak manéh?” nu ditanya rungah-ringeuh bangun nu bingung. Heuleut sapoé, Bi Ati beberes dapur, asa kalotor jeung pabalatak. Gap kana kaléng urut biskuit dijungjungkeun maksudna rek dipiceun, rada ampeg, panasaran laju dibuka, gebeg Bi Ati harendegeun, singhoréng anak-anak si Cunéng éntog kameumeutna, salima-lima kabeh aya dina kaléng, jalengker. ditanyakeun ka alona nu rada liwar, jawabna enya cenah diasupkeun ku manéhna “Bisi aya nu maok, Bi.” jawabna teu kireum-kireum. Hadeuh.