Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Titipan Ti Tukang Pecel

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2014 20:52:21

Geus dua poé teu nempo Mbok Minah, tukang pecel langganan nu sok biasa ngider. Asa sono ku pecelna. Lian ti ngeunah téh teu pedit bumbu deuih. Teu anéh mun dagangan nu sakitu lobana téh amrin-amrin baé.
Pasosoré, keur ngalangeu di buruan, torojol Mas Supri anakna Mbok Minah datang bari mikeun bungkusan ka kuring.
“Bu, aya titipan ti Simbok kanggo mesjid di pengkereun bumi Ibu” Ceuk manehna bari mikeun bungkusan.
“Kamana kitu Mbok Minahna?”
“Pulang kampung Bu, raina nu bungsu nikah”
“Nuhun atuh, ké ku Ibu ditepikeun ka pangurus masjid”
Sanggeus nganuhunkeun mah manéhna ngaléos. Saléosna Mas Supri kuring muka éta bungkusan. Bréh téh eusina mukena anyar sadua-dua. Aya nu meupeuh kana haté kuring. Hapunten Gustii, abdi …!