Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

NgagebÉs

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2014 17:58:27

Asa carapé balik gawé téh awak rarasaan pasiksak, lalungsé taya tangan pangawasa. Diuk ngajéngjéhé dibaturan anak pamajikan ngariung. Asa kaubaran ku galécok anak nyaritakeun pangalaman ulina jeung kahayangna, ku imut pamajikan anu ngirut pameungkeut haté. Sok sanajan hirup basajan teu weléh muji syukur. Lieuk kana laptop anu ngajugrug dina méja gawé, kalan-kalan dipaké kutrat-kotrét nyieunan fikmin sakadar ngabudalkeun bangbaluh. Aya nu nyesedek ting gurinjal hayang paheula-heula disambat dihiap, teu ngarasakeun kana kacapé batur. “Urang heula ah, ieu geus carangkeul!” dihareup aya nu nyelengkeung. “Ké heula atuh sing sabar, uing gé geus lila nungguan!” tihareupeuna aya nu némbalan. Raéng tiditu-tidieu, matak harénghéng teu puguh déngékeunana. “Meunggeus ngajaredog, gandeng, hiji gé moal aya nu diapungkeun poé ayeuna mah!” cekéng bari ngagolédag dina lahunan pamajikan. Asa tingtrim.